Filosofisk tidskrift har lanserat Filosofisk podcast, en filosofipodd kopplad till tidskriften som leds av Stina Björkholm, Olle Risberg och Nils Sylvan. Premiäravsnittet gästas av Lars Bergström, professor emeritus i praktisk filosofi vid Stockholms universitet och grundare av Filosofisk tidskrift. I samtalet diskuteras tidskriftens historia och några av Bergströms filosofiska verk, bland annat avhandlingen The Alternatives and Consequences of Actions (1966), Grundbok i värdeteori (1990) och hans senaste bok Varats dunkla skrymslen (2018).

Podden finns där poddar finns och kan bland annat höras här:

Nya avsnitt kommer att släppas ungefär en gång varannan månad. Om ni har tips på intressanta ämnen för framtida avsnitt eller av någon annan anledning vill komma i kontakt med podden så kan ni höra av er till: podcast@filosofisktidskrift.se

%d bloggare gillar detta: