Foto: Johan Wingborg/Göteborgs Universitet.

Filosofidagarna närmar sig med stormsteg och registreringen går ut om lite drygt en vecka, 2 maj.

Årets upplaga anordnas av Institutionen för filosofi, lingvistik och vetenskapsteori vid Göteborgs Universitet 7-9 juni. Förutom att det kommer att bjudas på keynote-föredrag från Julia Driver (The University of Texas at Austin), Sally Haslanger (MIT) och Cristina Bicchieri (University of Pennsylvania) så kommer omkring 90 presentationer ges utspritt över följande ämnen: Epistemologi, Estetik, Etik, Filosofins historia, Logik, Medvetandefilosofi, Metaetik och metanormativitet, Metafysik, Politisk filosofi, Språkfilosofi, Tillämpad etik samt Vetenskapsfilosofi.

Alla är välkomna att delta i konferensen, oavsett om man ska hålla ett föredrag eller ej. Information om hur du registrerar dig och betalar hittar du på konferensens hemsida.